Marmorerat kött med kappa

Återtagsstyckning efter dina önskemål

Vi är särskilt stolta över vår avdelning för återtag. Återtagsstyckning innebär att vi hjälper dig som producent att stycka och paketera köttet efter dina önskemål. Du kan få ditt kött lösviktförpackat i kartong eller som vakuumförpackade detaljer. Oavsett paketeringsalternativ kan du välja i hur stora bitar köttet ska delas upp. Det går också att beställa våra köttlådor där du själv bestämmer storlek och innehåll i kartongerna.

Styckat och paketerat som du vill

Vid lösviktförpackat i kartong paketerar du köttet själv. Vi märker upp alla bitar för att det ska vara enkelt att hålla isär dem. Om du önskar kan vi märka upp vikten på varje kartong.

Vakuumförpackade detaljer är utmärkt för att möra köttet och samtidigt behålla kvaliteten, vid en obruten kylkedja är det hållbart i hela 35 dagar. Produkterna märks med de krav som EU och den svenska lagstiftningen ställer på produkter som säljs till konsument. Det innebär att exempelvis lokala handlare kan sälja produkterna.

Oavsett paketeringsalternativ kan du alltid få djur uppdelade i hel, halv, fjärde-, sjätte- eller åttondelar. Detaljerna kan paketeras som de är eller ned till halvkilosbitar. Färs kan levereras från ca. 400 g till 1 kg. Föredrar du bulk går det att få färs i ca. 2,5 kg eller 5 kg paket.

Egen etikett

Vi erbjuder möjligheten för dig att ha din egen etikett på produkterna. Förutom att etiketten uppfyller alla krav som ställs på en livsmedelsleverantör finns det utrymme för dig att profilera ditt eget gårdsnamn med tillhörande information om så önskas.

Kontakta Göran för mer information: goran@narkekott.se